Trikovi idelane supruge

Glavna stvar koju žena treba razumjeti i prihvatiti je da muškarac nikada neće cvrkutati, neće se otvoreno diviti cvijeću i pticama, neće uživati ​​u udobnosti doma i komunikaciji s vama, djecom, 24 sata dnevno.

Glavna stvar koju žena treba razumjeti i prihvatiti je da muškarac nikada neće cvrkutati, neće se otvoreno diviti cvijeću i pticama, neće uživati ​​u udobnosti doma i komunikaciji s vama, djecom, 24 sata dnevno. Stoga ne zahtijevajte nemoguće od čovjeka. Preuzmite odgovornost za obitelj, jer o vama 90% ovisi kako će se razvijati odnos u braku, kakva će biti mikroklima u obitelji.

Žena mora dozirati vlastitu tvrdoglavost
1. Obrazovanje osjetila

Pokažite nježnost, čak i ako muž ne odgovori istom mjerom – on i dalje primjećuje vaš stav prema njemu. Mnoge žene pate od nedostatka pažnje svojih muževa. A kad se dijete pojavi u obitelji, potpuno se prebace na njega. Nemojte napraviti ovu ozbiljnu pogrešku. Da, muškarci su grublji po prirodi. Da, najčešće ne znaju kako, neugodno im je biti nježan.

Ali čak i ako je muž nespretan u svojim osjećajima, ne biste trebali demonstrativno prenositi nježnost na dijete. Imat će ljubomoru, ljutnju, bešćutnost. I otići će kod druge po nježnost, jer i njemu u životu treba. Budite sami nježni, nježni, pažljivi i postupno ga dovedite do međusobnog ispoljavanja osjećaja.

Reci: evo poljubio si me, i moje raspoloženje se razvedrilo. Dakle, primijetili ste kakvu divnu bluzu imam i osjećam se kao najsretnija žena. Neka to kaže u prolazu, ali vi svejedno pohvalite. Takve provokacije, u dobrom smislu te riječi, vrlo su korisne. U njima nema poučavanja, od čega su ljudi uznemireni. Daju mužu osjećaj da nije predodređen za sporednu ulogu nakon rođenja djeteta.

2. Recite “ne” težini i negativnosti

Pazite na svoj izgled, a prije svega na svoje emocionalno i tjelesno zdravlje. Ako ste stalno umorni, ogorčeni, onda su vam loš ten, bolna kosa i neženstven hod. Ako se “ispraznite” u obiteljskim skandalima, tada će vam želudac ili srce definitivno otkazati. Stoga, pazite na sebe, ne dajte oduška negativnim emocijama. I nađite vremena i novca da održite svoju vitalnost.

Nikada nemojte nositi teške utege, kako ne biste unakazili figuru oštro spuštenim ili nakošenim ramenima. Uvijek možete ljubazno zatražiti ovo: “Dušo, znam gdje to možeš kupiti, ali ne mogu bez tebe.” Primijeti, ne “moraš”, ne “moraš”, ali ne mogu bez tebe, jakog. Potrebno je da voljeni učini sve što tražite s ponosom, a ne nehotice. Sve što se radi nehotice nikada neće donijeti dobar emocionalni rezultat ni vašem mužu ni vama. A to znači da zdravlje neće dodati.

Ako želite održati dobre odnose s drugom polovicom, saznajte što je manje moguće.

3. Dragi, toliko sam te čekao …

“Dušo, toliko sam te čekao, jer ne mogu.” Naravno, on će se ispričati i ispuniti vaš zahtjev, unatoč umoru. A ako na vratima izbacite bijes: “Uvijek kasniš i ja sve moram sam”, onda to izaziva iritaciju, gađenje i recipročnu ljutnju. Ili će biti grub prema vama ili će se okrenuti i otići. Mislite da je ravnodušni egoist. Ništa slično ovome. Već ga je uvrijedio način na koji ste ga upoznali.

U takvim situacijama morate se sabrati i barem prvo zaobići supružnika – nahraniti ga, pustiti ga da se odmori, a zatim razgovarati o stvarima koje vam trebaju. Ali ne ogorčenjem i ljutnjom, nego savjetom: što misliš, što misliš?

4. Ja sam odgovoran za sve!

Nikada se ne stavljaj u jaku poziciju, odgovoran za sve – ovo je smrt za obitelj i za tebe. Prvo će se opirati, zatim će to prihvatiti, a onda za njega više nećete biti žena. Žena je muškarcu privlačna kao životna partnerica, za što je on odgovoran. Ostavite mu tu mušku ulogu, nemojte mu izbijati tlo ispod nogu. A onda, sve bračne nesuglasice se mogu nekako riješiti, možete se nešto dogovoriti, pogotovo ako se potrudite i pokažete nježnost, takt.

Ali ako si dopustiš da iskažeš sve što je prekipelo, pa čak i ushićeno kažeš previše, izgovoriš neke kobne riječi, onda će ono što si rekao sjediti u čovjeku kao iver. Seksualni problemi su za njih posebno bolni. Čim žena samo natukne, iz zla, da ga seksualno malo zanima, za njega će to biti tako nezacijeljena rana da može ići i na izdaju.

5. Tko može biti tvrdoglav

Tvrdoglavost može mnogo toga pokvariti u bračnom odnosu. Napaljen i tvrdoglav muškarac vrlo je česta i vrlo teška opcija. I trebate ga zaobići sa stražnje strane – ništa neće raditi izravno. Uvijek biste trebali koristiti takve izjave u teškim situacijama: “potpuno si u pravu, ali možda ćemo malo drugačije”, “Sjećam se da si rekao to i to, i ja tako mislim.” Kada razmišljate u skladu s čovjekom, to ga omekšava. Kada kažete: “Ne, ja ću to učiniti drugačije” – to ga očvrsne.

Što se češće pojavljuju situacije u kojima inzistirate na svome, to je gore za bračne odnose. Žena treba dozirati vlastitu tvrdoglavost i ni u kojem slučaju to ne činiti iz inata. Neka muškarac uvijek bude glava obitelji. Nažalost, danas je vrlo lako prekinuti tu prednost – takav je život složen i nepredvidiv. Stoga, ako vi, primjerice, zarađujete više, nemojte to uzimati zasluge. Nemojte mučiti, nemojte povrijediti svog muža s ovim.

Pokušajte taktično izgladiti situaciju: “Draga, nisi ti kriva, to je samo cik-cak sudbine. Vi ste naši najpametniji, najupućeniji, najiskusniji. I jednostavno imam sreće.” I u isto vrijeme naglasite muške funkcije muža – on gradi vikendicu, brine o automobilu i sam dizajnira namještaj.

Žena je poput barometra najveće osjetljivosti na sve što se događa u obitelji. I morate izgraditi svoju kućnu politiku, usklađujući je s tim koliko je vaš suprug zadovoljan sobom i vama.

Objavljeno dana