Svijest o zdravom srcu

Znate li doista imate li zdravo srce? Kako? Znamo tek nakon što se nešto dogodi. Uvijek mislimo da nam se to ne može dogoditi.

Imati zdravo tijelo daje zdravo srce. Stoga evo nekoliko savjeta kako održati svoje tijelo zdravim.

Morate uzimati stvarno dobar vitamin. Što to znači? Skup? Ne. Mislim na vitamin koji se otapa u vašem tijelu tako da vaše tijelo koristi vitamine u njemu. Znam samo za jedan vitamin koji se sastoji od fruktoze koji koristi našem tijelu apsorbirajući 95% vitamina, umjesto da samo prolazi kroz naše tijelo.

Kakav je sastav fruktoze? Fruktoza je prirodni voćni šećer za kojim vaše stanice žude i koji se lako apsorbira u krvotok. Ovaj proces je osmišljen tako da se molekula fruktoze prethodno veže na mineral kako se mineral ne bi veže na hranjive tvari u probavnom sustavu. Mineral s fruktozom dizajniran je tako da se lakše apsorbira u krvotok i isporučuje vašim stanicama, a time i vašim tkivima, organima i ostatku tijela. To čini vaše tijelo zdravim.

Vježba – trebate održavati svoje tijelo u pokretu. Trebali bismo hodati barem 10.000 koraka dnevno. Najbolji način da to pratite je da imate monitor za hodanje koji se može pričvrstiti na remen ili hlače. Zatim pratite koliko koraka napravite i onda jesu li aerobni. Što će vam pokrenuti otkucaje srca. Kada vam srce počne pumpati, pomičete svoje tijelo i dovodite tijelo u bolju formu.

Hrana – Moramo jesti više povrća, a manje prerađene hrane. Moramo se vratiti pripremanju večere umjesto da koristimo prerađenu hranu koja je jednostavna i brza. Ja spadam u tu kategoriju. U procesu sam prekvalifikacije za donošenje boljih odluka za svoju obitelj. Život je užurban i jednostavno je lakše koristiti gotova jela. Savjet: Neka nedjelja bude obiteljski dan kuhanja. Odvedite sve u kuhinju i napravite 5 večera tjedno. Ohlađeno stavite u zamrzivač. Zatim tijekom tjedna izvadite večeru iz zamrzivača i ostavite je u hladnjaku da se odmrzne dok ste na poslu. To je nešto na što se treba naviknuti, ali čini nedjelje vrlo nezaboravnim.

Ovo su jednostavne promjene, ali one bi mogle spasiti vas ili nekoga koga volite od nečega vrlo ozbiljnog. Potrebno je samo nekoliko dobrih promjena i možete imati bolji i zdraviji život.

Objavljeno dana