Hotel Villa Aurora omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice.

Hotel Villa Aurora smatra da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

SADRŽAJ INTERNETSKE STRANICE I AUTORSKA PRAVA
Sadržaji i formati na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su tvrtke M–M Malinska d.o.o.. Sadržaji i formati koji su preuzeti iz drugih izvora u svrhu promicanja Hotel Villa Aurora i informiranja klijenata, bit će jasno označeni. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na e-mail adresu villahotelaurora@gmail.com

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA
Hotel Villa Aurora zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Hotel Villa Aurora nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA
Hotel Villa Aurora se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE
Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke M–M Malinska d.o.o., te Hotel Villa Aurora nije odgovoran za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama.
Sve sadržaje web stranice villa-aurora.com.hr koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka M–M Malinska d.o.o. se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
Hotel Villa Aurora zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Crikvenica, travanj 2017.